Bananenbrood met Kansha Matcha - Lekker recept

Bananenbrood met Kansha Matcha

 

Ingrediënten voor bananenbrood met Kansha Matcha:

  • 2 grote eieren of 3 kleine
  • 1 kopje tarwebloem
  • 2/3 kopje bloemsuiker
  • 1/2 kopje gesmolten boter
  • 1 eetlepel matcha Traditional or Daily
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 2 bananen
  • een snufje zout

Recept voor bananenbrood met Kansha Matcha:

  1. Doe gesmolten boter in een kom en meng het langzaam met de lepel terwijl je suiker en eieren toevoegt.
  2. Zeef de tarwebloem en voeg het toe in de kom. Voeg daarna matcha en bakpoeder toe.
  3. Pureer één banaan en voeg deze toe aan de kom. Meng nu alle ingrediënten goed onder elkaar.
  4. Leg het deeg in de vorm. Snijd de anderen banaan doormidden en leg deze bovenop het deeg.
  5. Bak 50 minuten in 180 C.
  6. Laat het bananenbrood afkoelen en eet het met een grote glimlach op je gezicht ;-)
Terug naar blog

Matcha en meer...