Ingrediënten voor bananenbrood met Kansha Matcha:
- 2 grote eieren of 3 kleine
- 1 kopje tarwebloem
- 2/3 kopje bloemsuiker
- 1/2 kopje gesmolten boter
- 1 eetlepel matcha Traditional or Daily
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 2 bananen
- een snufje zout
Recept voor bananenbrood met Kansha Matcha:
- Doe gesmolten boter in een kom en meng het langzaam met de lepel terwijl je suiker en eieren toevoegt.
- Zeef de tarwebloem en voeg het toe in de kom. Voeg daarna matcha en bakpoeder toe.
- Pureer één banaan en voeg deze toe aan de kom. Meng nu alle ingrediënten goed onder elkaar.
- Leg het deeg in de vorm. Snijd de anderen banaan doormidden en leg deze bovenop het deeg.
- Bak 50 minuten in 180 C.
- Laat het bananenbrood afkoelen en eet het met een grote glimlach op je gezicht ;-)