Matcha Hot White chocolate - Kansha Matcha

Matcha Hot White chocolate

In de winter is warme chocolademelk perfect om op te warmen. Om de heerlijke smaak van witte chocolade te combineren met Matcha-voordelen, bereid je warme witte chocolade met Matcha volgens ons recept!

Ingrediënten:

  • 1 volle theelepel Kansha Matcha Traditional of Kansha Matcha Culinary
  • 100 g witte chocolade van de beste kwaliteit
  • 1-1½ kopje melk + een klein beetje om te mengen met matcha
  • een scheutje room voor elke portie

Recept:

Breek de chocolade in stukjes en doe ze samen met de melk in een pannetje (je kunt minder toevoegen en dan de dikte naar wens aanpassen). Kook langzaam op het kleinste vuur tot de chocolade volledig smelt. Gebruik ondertussen je whisk om matcha te mengen met een kleine hoeveelheid melk zodat je een groene "espresso" krijgt. Als het chocolademengsel warm en glad is, haal je het van het vuur, voeg je matcha toe en meng je goed. Vul twee kopjes en voeg bij elke portie een scheutje room toe.

Terug naar blog

Matcha en meer...