Matcha Smoothie Bowl - Kansha Matcha

Matcha Smoothie Bowl

Ingrediënten voor Kansha Matcha Smoothie Bowl

2 porties

  • 3 bevroren bananen
  • 1 mango (mangopulp)
  • 1 geschilde peer
  • 1 gepelde avocado
  • citroensap van ½ citroen
  • 2 eetlepels Kansha Matcha Traditional of Culinary
  • 1 glas sojamelk
  • 2 eetlepels ahornsiroop

Garneer:

  • 1 kiwi, geschild en gesneden
  • geraspte kokos of kokosvlokken
  • bevroren of verse bosbessen

Bereidingswijze:

Doe de bananen, mangopulp, peer, avocado, citroensap en 1 lepel Kansha Matcha Traditional of Culinary in een blender. Mix alles tot een mooi geheel en voeg langzaam sojamelk toe (je smoothie moet dik zijn). Klop in een andere kom 1 lepel Kansha Matcha Traditional of Culinary met een beetje sojamelk (je kunt hiervoor een bamboo whisk of melkopschuimer gebruiken) en voeg ahornsiroop toe. Giet de smoothie in twee kommen en voeg de opgeklopte matcha als toplaag toe. Garneer met kiwi, kokos en bosbessen.

Terug naar blog

Matcha en meer...