Vegan cake met matcha - Kansha Matcha

Vegan cake met matcha

matcha cake

Ingrediënten voor 8 porties

  • 300g/10,5oz havermeel
  • 100g/3,5oz xylitol (natuurlijke zoetstof)
  • 250 ml/9oz sojamelk
  • 125 ml/4,5oz druivenpitolie
  • geperst limoensap
  • 2 grote eetlepels Kansha Matcha Traditional of Culinary
  • 2 theelepels bakpoeder

Bereidingswijze

Zeef de bloem, voeg de xylitol en het bakpoeder toe. Meng in een andere kom de melk en de olie. Voeg nu de droge en natte ingrediënten samen. Kneed het deeg met de handen. Voeg Kansha Matcha en het vers limoensap toe. Kneed het deeg om het glad te maken. Bestrijk een bakvorm met de olie en besprenkel met de bloem. Bak gedurende 60 minuten op 180 C.

Terug naar blog

Matcha en meer...