Vegan Dalgona Matcha - Kansha Matcha

Vegan Dalgona Matcha

Vegan Dalgona Matcha

Bereidingstijd: 6 min + 5 min in de koelkast

Ingrediënten voor vegan dalgona matcha:

  • ¼ glas aquafaba
  • 1 eetlepel bruine, witte of kokossuiker
  • 2 theelepels Kansha Matcha Traditional
  • 200 ml plantaardige melk
  • ijsblokjes

Recept voor vegan dalgona matcha:

Klop met de mixer op hoge snelheid de aquafaba en de suiker op tot een stevig schuim (ongeveer 4 minuten). Voeg matcha toe en mix alles samen tot een perfecte groene kleur. Zet het opgeklopte schuim ongeveer 5 minuten in de koelkast. Doe wat ijsblokjes in een glas, giet de melk erbij en voeg het schuim toe. Geniet van je lekkere vegan dalgona matcha!

Terug naar blog

Matcha en meer...