Verzenden

We verzenden je bestelling één werkdag nadat je bestelling werd geplaatst. Dit pakket mag u dan 1 à 2 dagen later op het door u gekozen adres verwachten.
U krijgt van ons steeds een tracking code per mail waarmee u het pakket bij bpost kan volgen. Bent u de mail kwijt? Dan kan u de tracking code terugvinden op uw profiel hier op de website.

Tarieven

  • Verzendingen binnen België: € 6,40.

    Gratis verzending vanaf € 30

 

  • Verzendingen naar Nederland: € 10,30.

    Gratis verzending vanaf € 50

 

Zit u toch nog met vragen omtrent de verzending van uw bestelling? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Retourneren

U kan uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van een reden annuleren en terugsturen. Het adres waarnaar je de goederen moet terugsturen is: Kansha Matcha, Hoogstraat 10, 2440 Geel. Wanneer wij uw retour ontvangen hebben, storten we het volledige bedrag van uw bestelling terug op uw rekening. De verzendkosten die u moet maken om het pakket terug te sturen zijn voor uw eigen rekening. Bij geopende of beschadigde verpakkingen komt het recht op wijziging, retournering en annulering te vervallen. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het volledige product met alle geleverde toebehoren en accessoires in de originele verpakking moeten worden teruggestuurd. Voor levensmiddelen, zoals matcha, accepteren wij alleen retourneringen en ruilingen voor defecte producten die ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Om uw retour officieel aan te melden neemt u contact op met info@kanshamatcha.be met vermelding van naam, telefoonnummer, bestelnummer en datum van bestelling, te retourneren goederen en rekeningnummer waarop het bedrag mag teruggestort worden.

14 dagen na aanmelding van uw retour storten we het bedrag van uw order terug, mits uw teruggestuurde pakket goed werd ontvangen.